Transvaro’da Günlük Gezi

Ostim Teknik İEEE olarak Transvaro Elektron Aletleri şirketine gezi düzenledik. Transvaro Termal, Gece Görüş ve IR / Lazer Cihazlarını tasarlayan ve üreten bir firma olup ayrıca Görüntü yoğunlaştırıcı tüp (18mm ve 25mm) montaj ve tamir konusunda da deneyim kazanmıştır.

Transvaro, Termal ve Gece Görüş Cihazları, IR / Lazer Cihazları ve Optik cihazlar üreterek, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Güçlerine hizmet vermekte ve bazı ürünlerini de ihraç etmektedir. Ayrıca anahtar teslimi Simülatör Sistemleri / Merkezleri ve Elektronik Zaman Tapaları gibi projeleri başarı ile gerçekleştirmiştir. Transvaro üretim faaliyetlerinin yanı sıra Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda da anahtar teslimi projeler gerçekleştirmiştir.

Gezinin İçeriği

Gezinin başlangıcında yarım saatlik bir sunum yapıldı ve genel olarak malzeme, görüntü işleme ve PCB’ler hakkında genel bilgi verildi sonrasında termal görüş sistemlerinin nasıl çalıştığı ile ilgili bir video izlendi.

Sonrasında firma gezisi başladı öncelikli olarak ofisler gezildi ve genel bir çalışma ortamı gösterildi ardından PCB işleme tezgahları gezildi. en son olarak alt kata inilip temiz ortamda yapılan işler gösterildi. optik cihazların hassaslığından dolayı içeri girmemekle birlikte her işlem açıklandı ve neden yapıldıkları ile ilgili bilgi verildi.

Gezinin sonunda optik cihazların üretimi, malzeme bilgisinin önemi ve PCB işleme konusunda genel bir bilgi edinildi.

Teşekkürler

Son olarak Transvaro Ankara ekibine ve özellikle … Beye bizi kabul edip firmayı gezdirdikleri için teşekkür ederiz. Eğer firma hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz transvaro.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*