Unreal Engine Ankara

Ostim Teknik İEEE ekibi olarak Unreal Engine Ankara ekibini okulumuza oyun yapımı ve gamejamler hakkında bilgi vermeye çağırdık. Unreal Engine, Epic Games tarafından geliştirilen bir oyun motoru ve genel olarak interaktif sanal deneyimler oluşturmak için kullanılan güçlü bir araç setidir. Gerçek zamanlı grafikler, fizik tabanlı animasyonlar, gelişmiş yapay zeka ve çok daha fazlası gibi özellikleri içerir. Unreal Engine, oyun geliştirme yanı sıra film, animasyon, simülasyon ve sanal gerçeklik projelerinde de yaygın olarak kullanılmaktadır.

Unreal Engine Etkinliğinin İçeriği

Unreal Engine Ankara Ekibi Öncelikle sunumla birlikte bize oyun yapımının temellerini, game enginelerin oyun yapımında önemini, Unreal Engine’i neler yaparken kullanabileceğimizi, gamejamin ne olduğunu ve düzenlerken veya katılırken nelerin önemli olduğunu öğretti. Sunumun sonunda bir saatten uzun süren bir soru cevap yapıldı öğrencilerin ve öğretmenlerin soruları cevaplandırıldı. Soru cevap herkesin soruları cevaplanana kadar devam etti.

Teşekkürler

Cankat Tigin Öztemiz ve Umut Elifoğlu’na sunumları ve bize kattıkları bilgiler için teşekkür ederiz. Unreal Engine ekibindeki herkese etkinliğimize verdikleri destek için teşekküre ederiz ve son olarak katılan herkese bize eşlik ettikleri için teşekkür ederiz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*